Matematik

Koordinatsættet til skæringspunktet mellem graferne for funktionerne

20. september 2012 af miaheinken (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Nogle der kan hjælpe med dette? :-) 

 

To funktioner f og g er givet ved
f(x) = 4x + 5 og g(x) = -2x + 12.

a) Bestem f(5), og løs ligningen g(x) = 16


b) Bestem koordinatsættet til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.


Skriv et svar til: Koordinatsættet til skæringspunktet mellem graferne for funktionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.