Fysik

Effektiv spænding

21. september 2012 af JenzzeN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg mangler hjælp til en fysik opgave som jeg ikke helt forstår! Vil virkelig være taknemmelig hvis nogen gad at hjælpe med et regneresultat jeg skal løse...

Her er resultaterne:

Vekselstrømspænding
37.4 S = 7.328 V →    
7.1 S = -7.372 V →

Vekselstrømsmåling
0 S = 23.1 C →
300 S = 27.2 C →t

Jævnstrømsmåling
0 S = 23.9 C →
300 S = 27.3 C →

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg finder den maximale og effektive spænding? please help!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2012 af peter lind

Det er aldeles uklart hvad du mener. Effektiv spæning = maksspændning/kvrod(2)


Svar #2
21. september 2012 af JenzzeN (Slettet)

Jeg kan heller ikke finde sammenhæng i det. Forstår ikke selv hvad der er den maksimale spænding af mine resultater.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2012 af hesch (Slettet)

Du har skrevet resultaterne, men hvad er opgaveformuleringen ?

Hvad er "C" og "S" ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2012 af mathon

se

Vedhæftet fil:Ueff.doc

Skriv et svar til: Effektiv spænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.