Matematik

Bestem koordinaterne til vektoren

24. september 2012 af hejmeddig4321 (Slettet)

Hej :-)

 

Hvordan er det lige jeg bestemmer koordinaterne til vektoreren r = a+b? 

vektor a= (3,2)

vektor b= (-2,-4)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af nielsenHTX

r=a+b=[3,2]+[-2,-4]=[3+(-2),2+(-4)]=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2012 af peter lind

(x1,y1) + (x2, y2) = (x1+x2, y1+y2)


Skriv et svar til: Bestem koordinaterne til vektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.