Matematik

Ligninger og lineære sammenhænge "Skal afleveres i dag!"

26. september 2012 af rsage1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har problemer med den her opgave. Jeg har lavet noget af det men er ikke sikker på om det er rigtigt. Vær venlig at have mellemregninger med, for at jeg skal forstå det. Tak. :D

Hvad jeg har lavet ind til videre:

Opgave 2: Løs ligningerne
A:
  2+3(2-x)=1/2 x-2(x+2)
2+3+2(2-x)=1/2 x-2+2(x+2)
7-2⋅2-x=1/2 x*x+2-2
 
5*2-x=1/2 x*x
5*2-x+x=1/2 x*x+x
  10=1/2 x+x
  10/3=1,5x

     3,33*2=0,5x*2
  6,66=x
B:
Opgave 3: Tegn i et koordinatsystem linjen gennem punkterne (1,6) og (5,8)
A:
Hældningskoefficient:
  A=(y2-y1)/(x2-x1)
  A=(8-6)/(5-1) = 1/2=0,5
Konstantled:
  B= y1-a*x1
  B=6-0,5*1= 5,5
B:
  Y= 3*0,5=1,5
C:
  X=9/1,5=6
Opgave 4: Beregn en ligning for den rette linje gennem punkterne (-4,7) og (6,5)
A:
  y=ax+b
  y=a14+b
Hældningskoefficient:
A=(7-5)/(-4-6)=1
Y=1*14+b
Konstantled:
  B= y2-a*x2
B= 6-1*-6 =??????
Opgave 5: En linje med hældningskoefficient 2 går gennem punktet (5,7)
A:
  ??
B:
  Y-aksen=17
  x-aksen=7
C:
  (17⋅7)/2= 59,5 punkter2


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Du kan ikke forvente, at vi laver ALLE de opgaver for dig :)

Kan du eventuelt skrive dem, som du er usikker på, for så er jeg sikker på, at der er en masse, der er parate til at hjælpe dig :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

#0

Find din matematikbog frem og læs og lineære sammenhænge. Så er jeg sikker på at du er et skridt på vej.


Svar #3
26. september 2012 af rsage1 (Slettet)

#2

#0

Find din matematikbog frem og læs og lineære sammenhænge. Så er jeg sikker på at du er et skridt på vej.

#1

Du kan ikke forvente, at vi laver ALLE de opgaver for dig :)

Kan du eventuelt skrive dem, som du er usikker på, for så er jeg sikker på, at der er en masse, der er parate til at hjælpe dig :)

 

 

Sorry var bare langsom om at redigere :/


Skriv et svar til: Ligninger og lineære sammenhænge "Skal afleveres i dag!"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.