Matematik

radius i cirkel

29. september 2012 af trikkerdk (Slettet)

hvordan finder jeg radius, når jeg kun kender kordelænde og pil højde

se billede :-)

Vedhæftet fil: cirkel.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af Andreww (Slettet)

Se vedhæftede.

r = h+20

h+20 = √(902+h2)

Isoler h, og adder 20, så har du radius.

Vedhæftet fil:cirkel.jpg

Svar #2
29. september 2012 af trikkerdk (Slettet)

tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2012 af mathon


   generelt
                            R = (4p2 +k2) / (8p)


Skriv et svar til: radius i cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.