Matematik

Skal finde skærings punkterne mellem graferne

29. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal finde skærings punkterne mellem graferne ? hvordan regner jeg den uden brug af lommeregner? :)

f (x) = −3/2x+2 og  g(x) = 3x −1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)


Svar #2
29. september 2012 af Basseluft (Slettet)

Kan du give et lille eks?
kan ikke lige se f (x) = −3/2x+2 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af peter lind

−3/2x+2  = 3x −1.


Skriv et svar til: Skal finde skærings punkterne mellem graferne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.