Matematik

Søger hjælp sandsynligheds regning

30. september 2012 af krilmet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har aflevering for til imorgen, og mangler 1 opgave som jeg ikke rigtig lige kan knække.

Om to hændelser gælder der, at 

P(A)=0,45, P(B)=0,5 og P(A∩B)=0,1

a) P(A|B) b) P(A∩B)


Skriv et svar til: Søger hjælp sandsynligheds regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.