Matematik

Naturlige eksponentiel funktion

01. oktober 2012 af MartinYThienNguyen (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(t) = 2,0151 · e^(1,0135 · t)  <=> f(t) = 2,0151 · 2,7552^t

Kan man godt omskrive funktionen sådan her?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2012 af nielsenHTX

der gælder ikke <=> ,men

f(t)=2,0151 · e^(1,0135 · t) ≈2,0151 · 2,7552^t  


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

 


Svar #3
01. oktober 2012 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Okay. Tak for Hjælpen :-)


Skriv et svar til: Naturlige eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.