Matematik

Hjælp til at løse ligning 2 = a^2 - 4a

03. oktober 2012 af Pandalakrids (Slettet)

Hej jeg vil super gerne have hjælp til denne ligning hvor jeg skal finde a:

2 = a- 4a

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Træk  2 fra på hver side og løs ligningen som en 2.-gradsligning i a .


Skriv et svar til: Hjælp til at løse ligning 2 = a^2 - 4a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.