Matematik

Hvor mange kvadrat metter rummer 23 mennesker?

03. oktober 2012 af Blouse (Slettet) - Niveau: A-niveau

En Fodboldbane måler 105 x 75. 105 m. 105 (x akse) og 75(y akse)

Eller skal jeg gange tallet?

Fodboldbanen er firkant eller som en rektangel. Og 105 x 75 m, er kordinater, eller tager jeg fejl? og med en lineal så bliver 105 10,5 og 75 7,5 (x,y) . og der er 22 spillere og en dommer. 23 i alt.

er i tvivl med det der 105 x 75 m fordi så skal det skrives inde i en kordinat system. Men skal lave en fodbold bane så længden er 10,5 og bredden (grundlinje) 7,5. så skal jeg lave mange streger så der kommer 100 huller men så bliver det mere besværligt fordi så rummer hver 1/100 dele, men jeg skal skrive hvor mange kvadrat meter og ik i brøker. Jeg tror jeg misforstår det der med kvadratmeter.

hvor mange kvadratmeter er der til hver af dem.

Hjælp.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2012 af exatb

Hvor mange kvadratmeter er fodboldbanen?

Den er 75 * 105 = 7875 m2

Hvor mange kvadratmeter er der til hver af de 23 personer på banen?

Der er 7875 / 23 = 342 m2  til hver person


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af SuneChr

Banens areal er  105·75 m2

Gennemsnitligt areal pr person  105·75 m2 / 23 personer  = ........................... m2/person

(Hvor blev linjevogterne af?)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2012 af peter lind

areal = længde*bredde


Svar #4
03. oktober 2012 af Blouse (Slettet)

Takker jer alle, især neard det er noget jeg kan bruge :) (formellen)

SECC Tak for at minde mig om det :)

 

Takker :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Linjevogterne står lige uden for banens areal. Kun dommeren og de 22 spillere er inde på banen.


Svar #6
03. oktober 2012 af Blouse (Slettet)

Til SECC  105x75=7875

 

7875 m2 / 23= 342 m2 per person

 

342 kvadrat meter per person.


Skriv et svar til: Hvor mange kvadrat metter rummer 23 mennesker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.