Fysik

tryk

04. oktober 2012 af mohammedshahwani (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn trykket af væsken 10 cm over bunden af ensmeltedigel med flydende jern. Væskeoverfladen er 50 cm over bunden.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2012 af mathon

 

 p = m•g/A = (h•A)•ρ•g / A = h•ρ•g = (0,10 m) • (7870 kg/m3) • (9,81 N/kg) = 7720,47 N/m2 =

                                                                                                                            7.720,47 Pa


Skriv et svar til: tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.