Matematik

Beregn en af vinklerne mellem linjerne

04. oktober 2012 af larsen1239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har et lille problem med en opgave.

Den lyder som følger:

beregn en af vinklerne mellem linjerne

A= 3x-3

B= -1/2x+4

 

hvis i kan forklare mig hvordan man udregner det på en simpel måde, ville det være skønt

 

tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af exatb

hældningskoefficienterne giver to af siderne i en retvinklet trekant.

tgA = 3/1

tgA = 0,5/1

Resultatet er summen af de to vinkler


Skriv et svar til: Beregn en af vinklerne mellem linjerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.