Matematik

Funktionsværdi: f(x) = 2

04. oktober 2012 af TJJ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg ved denne opgave er enormt simpel, men jeg kan bare ikke huske hvordan jeg skal regne det ud.

 

Løs ligningen f(x) = 2

 

Hvordan er det nu jeg kommer videre? Håber der er en der kan få klokken til at ringe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af FætterGlad (Slettet)

Sæt forskriften for f(x) lig med to og isolér så x.


Svar #2
04. oktober 2012 af TJJ (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Funktionsværdi: f(x) = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.