Matematik

Matematik Problemløsning Region Nordjylland opg. 1.4

06. oktober 2012 af mathiasmagnusson (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej :)

Jeg skal ud fra en oplysningstabel vise, hvorfor Mariagerfjord Kommune er større end Morsø Kommune

Oplysninger:

Indbyggertal i Mariagerfjord Kommune: 42.762
Indbyggertal pr. km2 Mariagerfjord Kommune: 59

Indbyggertal i Morsø Kommune: 22.098
Indbyggertal pr. km2 i Morsø Kommune: 60

Nogen der ved hvordan man gør? Håber i kan hjælpe mig!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2012 af RMC (Slettet)

Du skal dividere indbyggertallet med Indbyggertallet pr. km2 for at finde arealet af de to kommuner. 

 

Areal for Maragerfjord: 42.762/59= 724,7 km2

 

Areal for Morsø: 22.098/60=368,3 km2


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2012 af SuneChr

Påstand:  Mariagerfjord Kommune er større end Morsø Kommune, i areal.

Mariagerfjord    59 indb. / km2  svarer til   42762 / 59    km2  =  724,8  km2

Morsø               60 indb. / km2  svarer til  22098 / 60     km2  =  368,3  km2

Hvilket gør påstanden korrekt.


Svar #3
07. oktober 2012 af mathiasmagnusson (Slettet)

Tak!!!!


Skriv et svar til: Matematik Problemløsning Region Nordjylland opg. 1.4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.