Matematik

Gang ind

07. oktober 2012 af Lovel (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan det her passe? er rimelig usikker på det

(3a+5)•(a+b) =
(3a*a) + (3a*b) + ( 5*a) + ( 5 *b)
3a + 3ab + 5a + 5b
8a+3ab+5b

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

(3a+5)•(a+b) =
(3a*a) + (3a*b) + ( 5*a) + ( 5 *b)

 

(3a*a) = 3a2


Skriv et svar til: Gang ind

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.