Matematik

Funktionsforskrift for rektangler!?

08. oktober 2012 af Ole01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har et spørgsmål i min matematik opgave, om at man skal opstille en funktionsforskrift der viser sammenhængen mellem længde (x) og bredde (y) for rektangler med et areal på 16cm2. Kan ikke lige se hvordan jeg skal finde ud af det..

Har nogle eksempler:

længde 1 bredde 16

L 2 B 8

L 3 B 5,33

L6 B 2,67


Brugbart svar (4)

Svar #1
08. oktober 2012 af SuneChr

Areal = x·y       y  =  Areal/x        y = f(x) = 16/x        (Bredden som funktion af længden)


Skriv et svar til: Funktionsforskrift for rektangler!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.