Matematik

Bestem koordinaterne til skæringspunktet (Hjælp søges hurtigst muligt!)

08. oktober 2012 af Puppeteer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ser I, jeg har fået en opgave i matematik. Jeg er simpelthen fuldkommen på bar bund.
Opgave formuleringen er således
"Bestem koordinaterne til skæringspunktet mellem linjerne m og n, når:
m: y=-x+3 og n: y=x-1"
Hvordan beregner jeg dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af peter lind

Løs ligningen -x+3 =x-1
 

 


Svar #2
08. oktober 2012 af Puppeteer (Slettet)

Super, tusind tak!


Skriv et svar til: Bestem koordinaterne til skæringspunktet (Hjælp søges hurtigst muligt!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.