Fysik

effekt

09. oktober 2012 af uytuty (Slettet)

hej jeg sidder med en opgave som jeg er tivivl hvordan man regner det...sådan lyder opgaven

en bestemt kaffemaskine brygger kaffe med effekten 1200 W. hvor lang tid tager det, hvis der kræves en energi på 400 kj til kaffebrygningen?

 

 

tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2012 af SuneChr

Benyt det faktum, at

1 W = 1 J / s


Svar #2
09. oktober 2012 af uytuty (Slettet)

er der ikke nogen da vil virkelig hjælpe


Brugbart svar (4)

Svar #3
09. oktober 2012 af SuneChr

Benyt, at energi divideret med effekt er lig med tid.

Vi har da

tid i sek = 400000 J / 1200 W = 3331/3 sek = 5 min 331/3 sek


Skriv et svar til: effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.