Matematik

Bestem f´(x)= 3/x+x^5

10. oktober 2012 af Birtha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, ved ikke hvordan jeg skal regne denne opgave ud. Håber der er nogle der vil hjælpe :)

 

opg: Bestem f´(x)= 3/x+x^5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2012 af Euroman28

Jeg antager du mener

Der bruger du sammensat diff, hvor

Hvor

Derfor

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Bestem f´(x)= 3/x+x^5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.