Dansk

Fremmed ord?

12. oktober 2012 af PamukPrenses (Slettet)

Er disse fremmed ord? :

cretonne

cindersstien

patagoniere


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2012 af mathon

cretonne = (fr. efter landsbyen Creton) en slags lærredsvævet, bleget bomuldsvare, der virker ribbet som
                     poplin

cindersstien = koksstien

patagoniere = indbyggere i Patagonien (sydligste Sydamerika = Ildlandet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

Nej, det er de ikke, men de er fremmedord.


Skriv et svar til: Fremmed ord?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.