Matematik

Bevis for sætning 4 - differentialligning

20. oktober 2012 af Mariadv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at bevise sætning 4 der lyder som flg.:

For funktionen f(x)=ax+b er differentialkvotienten f'(x_0 )=a


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2012 af Singlefyren (Slettet)

Egentligt ret simpelt.

En lineær funktion har samme hældning overalt. Denne hældning er Δy/Δx = dy/dx = ax/x = a

Det hedder forresten ikke en differentialligning, som jo er noget andet.


Svar #2
20. oktober 2012 af Mariadv (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Bevis for sætning 4 - differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.