Matematik

Isolér d

28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er denne opgave korrekt?

Isolér d

y = N/(1 + d)

y/N = N/N (1 + d)

y/N = (1 + d)

y/N – 1 = 1 – 1 + d

d = y/N - 1


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2012 af nielsenHTX

nej det er det ikke

gang med 1+d i stedet for


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

y = N / (1 + d)

y • (1 + d) = N

1 + d = ( N / y )

d =( N / y ) -1


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du har jo allerede fået den løst i den forrige tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1256137


Skriv et svar til: Isolér d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.