Matematik

Eksponentiel voksende funktion

29. oktober 2012 af FIPGC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg håber nogen kan hjælpe, da jeg er rimelig lost her..

Om en eksponentielt voksende funktion f(x)=b*ax oplyses, at fordoblingskonstanten er 5, og at f(3)=4,5
Bestem f(8)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2012 af nielsenHTX

der gælder at

f(x0+T2)=2*f(x0) altså

f(8)=f(3+5)=2*f(3) indsæt og udregn.


Svar #2
29. oktober 2012 af FIPGC (Slettet)

Ok tak


Skriv et svar til: Eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.