Matematik
Hjælp med ligning
19. september 2005 af
DK88GIRL (Slettet)
Jeg har denne ligning. x(-7/8)=-1/4
Og jeg får facit til:
x=1/6
Er det helt forkert?? Du må gerne svare hurtigst muligt..
Og jeg får facit til:
x=1/6
Er det helt forkert?? Du må gerne svare hurtigst muligt..
Svar #1
19. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)
det er forkert.....Prøv at sætte 1/6 ind i stedet for x og se om det giver -1/4..
Svar #2
19. september 2005 af DK88GIRL (Slettet)
ja.. det er forkert.. har fundet fejlen.. det er 2/7... Hehe
Svar #3
19. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)
husk på at du altid skal beregne parantesserne ud først og gøre det modsatte, i dette tilfælde, gange om til dividere på den anden side af lighedstegnet
Skriv et svar til: Hjælp med ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
