Tysk

Das Modell

02. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Das Modell - Modellen

Sie ist ein Modell und sie sieht gut aus = Hun er en model og ser godt du
Ich nehm sie heut gerne mit zu mir nach Haus = Jeg ville godt tage hende med hjem i dag
Sie wirkt so kühl an sie kommt niemand ran = Hun virker så rolig, og ingen kommer i nærheden af hende
Doch vor der Kamera da zeigt sie was sie kann = Men foran kameraet viser hun, hvad hun kan

Sie trinkt in Nachtclubs immer Sekt - korrekt = Hun drikker på natklubber selv champagne – korrekt
Und hat hier schon alle Männer abgecheckt = Og har allerede kigget alle mændene ud
Im Scheinwerferlicht ihr junges Lächeln strahlt = I rampelyset stråler hendes unge smil
Sie sieht gut aus und Schönheit wird bezahlt = Hun ser godt ud, og skønhed bliver betalt

Sie stellt sich zur Schau für das Konsumprodukt = Hun stiller sig til skue for forbrugerproduktet
Und wird von Millionen Augen angeguckt = Og bliver kigget på af millioner af øjne
Ihr neues Titelbild ist einfach fabelhaft = Hendes nye forsidebillede er bare fabelagtigt
Ich muss sie wiedersehen ich glaub sie hats geschafft = Jeg må se hende igen, jeg tror hun har klaret det


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2012 af T83 (Slettet)

Das Model - Modellen

Sie ist ein Model und sie sieht gut aus = Hun er en model og ser godt ud
Ich nehm sie heut gerne mit zu mir nach Haus = Jeg vil godt tage hende med hjem i dag
Sie wirkt so kühl an sie kommt niemand ran = Hun virker så afvisende, og ingen kommer i nærheden af hende (paa den emotionale plan)
Doch vor der Kamera da zeigt sie was sie kann = Men foran kameraet viser hun, hvad hun kan

Sie trinkt in Nachtclubs immer Sekt - korrekt = Hun drikker altid champagne på natklubber – korrekt
Und hat hier schon alle Männer abgecheckt = Og har allerede scoret alle mændene
Im Scheinwerferlicht ihr junges Lächeln strahlt = I rampelyset stråler hendes unge smil
Sie sieht gut aus und Schönheit wird bezahlt = Hun ser godt ud, og skønhed bliver betalt

Sie stellt sich zur Schau für das Konsumprodukt = Hun stiller sig til skue for forbrugerproduktet
Und wird von Millionen Augen angeguckt = Og bliver kigget på af millioner af øjne
Ihr neues Titelbild ist einfach fabelhaft = Hendes nye forsidebillede er bare fabelagtigt
Ich muss sie wiedersehen ich glaub sie hats geschafft = Jeg må se hende igen, jeg tror hun har klaret det


Skriv et svar til: Das Modell

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.