Matematik

Bestemme hældningskoefficienten

04. november 2012 af fogb96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En liniær funktion kan fremstilles på følgende form:

f(x) = ax + 3

 

Bestem hældningskoefficienten a, slåedes at...

a) grafen går igennem (6,0)

b) f(-2) = 6

 

 

Hvordan finder jeg hældningskoefficienten? Skal jeg bruge punkterne fra a og b for at beregne det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af mathon

 

                         f(x) = y = a·x + 3        gennem  (6,0)
hvoraf
                                  0 = a·6 + 3

 


Svar #2
04. november 2012 af fogb96 (Slettet)

Hvordan finder jeg ud af, hvad a er så?


Svar #3
05. november 2012 af fogb96 (Slettet)

Er der ikke en rar sjæl derude, som vil hjælpe mig med det her? Det skal afleveres imorgen.


Skriv et svar til: Bestemme hældningskoefficienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.