Matematik
Hastighed (integralregning)
Kan nogen hjælpe mig?
En cyklist bevæger sig med en hastig som er givet ved
v(t)= 22-(22/22t+1), t >_(er større eller lig med) 0, hvor tiden t måles i timer og hastighed i km/t.
a) hvor langt når cykelrytteren på 1 time (den har jeg løst, men kan ikke komme videre med b)
b) Hvor lang tid tager det ham at køre 40 km.
Svar #1
07. november 2012 af simbaalex (Slettet)
b)
Hvis du integrerer hastighedsfunktionen, v(t), så får du stedfunktionen.
Når du har stedfunktionen sætter du 40 km ind før lighedstegnet og derefter bruger du dit CAS værktøj til at bestemme tiden, t.
Svar #2
07. november 2012 af nielsenHTX
er du sikker på din v(t) ?
men
b) ∫v(t)dt=s(t) hvis jeg husker rigtigt fra fysik så løs
0∫x v(t)dt=40 find x
Skriv et svar til: Hastighed (integralregning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
