Matematik

Matematik Differenterer

12. november 2012 af Mathon23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogen der fortælle mig hvordan man differenterer noget har lidt svært ved at forstå det. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er regler for at differentiere de almindelige funktioner som polynomier, eksponentialfunktioner, logaritmer, trigonometriske funktioner. Desuden er der regler for at differentiere en sum af to funktioner og et produkt af to funktioner og en kvotient mellem to funktioner, og for at differentiere en sammensat funktion. Tilsammen giver de et grundlæggende sæt redskaber til at differentiere de almindeligste funktioner. Du kan sikkert finde disse regler i din bog.


Svar #2
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Jeg har om at differentiere funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja?


Svar #4
12. november 2012 af Mathon23 (Slettet)

Jeg har en opgave, hvor man skal differentiere: f(x) = 2x^2+5x 

Jeg har skrevet: f´(x)=4x+5x Kan det mon passe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Benyt den almindelige regel (xn)' = n·xn-1 , som du sikkert kan finde i din bog.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2012 af king00 (Slettet)

f'(x) = 4x+5

 


Skriv et svar til: Matematik Differenterer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.