Matematik

Differentiering!!

13. november 2012 af Alex94DK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder og laver min matematik aflevering og har problemer med den sidste opgave, der lyder på 
f(x)=7e^-2,35x-6,28. 
Måske nogen kan hjælpe mig evt med hvilken regel jeg skal bruge?? 
på forhånd mange tak :D 

Mvh Alex


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af nielsenHTX

du bliver nød til at sige hvad opgaven går ud på? er det "bare" at du skal differentier den?

 og mener du

f(x)=7e-2,35x-6,28 eller f(x)7e-2,35x-6,28


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Kernen til opgavens løsning ligger i reglen for differentiation af en eksponentialfunktion

(eax)' = a · eax


Skriv et svar til: Differentiering!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.