Matematik

bestem tangent hjælp

17. november 2012 af fionasadolin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen der kan sige mig hvad jeg har gjort forkert her? Løsnignen skal blive y = 2x + 4  - min giver 2x -4.

Dokument vedhæftet.

Vedhæftet fil: jiodjiojde.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2012 af peter lind

f(1) = -2+8 = 6


Skriv et svar til: bestem tangent hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.