Matematik

Hjælp! Den er ret let, men jeg er lidt dum, lige nu;-(

18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Jeg skal regne flyets gennemsnitsfart og der er 3500 km. Og det tog 4 timer og 40 min..

 

Hvad skal jeg noget med, at dividere 3500 med 4,4? ;-)

 

Tak;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

 s = v • t                  hvor s er strækningen, v er gennemsnitsfarten, t er tiden

 v = s / t


Svar #2
18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Så 3500/4,4 ?


Svar #3
18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Er det ikke 3500/100 = 35 Km/t ? ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

4 timer og 40 min kan skrives som  4 og 2/3 timer som kan skrives som 14/3 timer

v = s / t = (3500km) / (14/3 t) = .. km/t


Svar #5
18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Så hvordan regner man dét? ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

v = s / t = (3500km) / (14/3 t) =  750 km/t


Svar #7
18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Så meget ;-).


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

Et fly flyver hurtigt ;)


Svar #9
18. november 2012 af Jose1235 (Slettet)

Ved det godt nu ;-). mange Tak. Kan du så hjælpe mg med denne her: Sammenlign Grønland og Danmark i forhold til indbyggertal, hvis der kun skal regnes med det isfrie areal.

Grøndlands isfrie areal er: 340.000 km2

 

Grønlands indbyggertal: 55.000

Danmarks indbyggertal: 5,39 mio.

 

Andet du skal vide? ;-)


Skriv et svar til: Hjælp! Den er ret let, men jeg er lidt dum, lige nu;-(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.