Matematik

Længden at et hop der giver 90 point. Hjælp!

18. november 2012 af simoneebling (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg sidder med en hjemmeregning med et spørgesmål der lyder:

Angiv lægden af et hop, der giver 90 point for hoppets længde.

Formlen for at regne point ud lyder: P= (h-k)*m+60

k=120
m=1,8

Hvordan viser jeg en beregning for at hoppet giver 90 point

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af king00 (Slettet)

Du skal lade P være 90 i din ligning, derefter skal du indæstte k og m i ligningen. Nu kan du isolere din h, som er lig med hoppets længde. Håber det hjælper


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af Kristian2610 (Slettet)

Jeg har selv haft den opgave, jeg kan dog ikke huske hvordan jeg kom frem til det, men min endelige formel var:

(P – 60) : M + 120 = H

MEn det er vidst noget med, at isolere den ubekendte :-D

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2012 af MieKristensen (Slettet)

Sæt bare tallene ind så formlen kommer til at hedde:

P= (h-k)*m+60

90=(h-120)*1,8+60

Så isolerer du h herfra :)

 


Svar #4
18. november 2012 af simoneebling (Slettet)

Nåååre ja, det giver mening. Tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Længden at et hop der giver 90 point. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.