Fysik

Fra liter pr. time > kg pr. time

20. november 2012 af Fnissen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Jeg sidder og skal have lavet  12 Liter olie pr. time om til Kg olie pr. time 

Densiteten er 860 kg/m3

nogen der gider forklare hvordan ? 

 

på forhånd mange tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2012 af mathon

 

                       860 kg/m3 = 0,860 kg/L

            1 Liter har massen 0,860 kg

            12 Liter har massen 12•(0,860 kg) = 10,32 kg


            12 Liter olie pr. time  = 10,32 kg olie pr. time

 


Svar #2
20. november 2012 af Fnissen (Slettet)

 

Mange tak for hjælpen ! 


Svar #3
20. november 2012 af Fnissen (Slettet)

 og Det vil sige at det er 10,32/3600 = 0,0029 kg pr. Sek ? Er det ikke korrekt ? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. november 2012 af mathon

#3


            og Det vil sige at det er 10,32/3600 = 0,0029 kg pr. Sek ? Er det ikke korrekt ? 
eller
            2,87 g olie pr. sek.
                    


Skriv et svar til: Fra liter pr. time > kg pr. time

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.