Matematik

Isolering i disse 2

23. november 2012 af Blaugrana1 (Slettet)

Hej kan i ikke løse disse 2 isolerings stykker for mig, da jeg vil have nemmere ved at forstå metoden hvis jeg kan se fremgangsmetoden.

 

Isoler k i formlen:

k_n=(1+r)^n*k_0

 

Isoler R i formlen:l

U=r*L

Isoler også L

 

På forhånd tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2012 af mette48 (Slettet)

k) kn =(1+r)n*k0 er det sådan det skal se ud?

er det kneller k0 du vil have isoleret?

Hvad laver R her?

U=r*L    del med r på begge sider af lighedstegnet


Svar #2
27. november 2012 af Blaugrana1 (Slettet)

Undskyld det langsomme svar :O

 

Opg 1.                              Det er k0 og jep det er kn =(1+r)n*k0

 

Opg 2.                               Isoler R i formlen U=R*l

                                         

 

 

 

 


Skriv et svar til: Isolering i disse 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.