Matematik

Hvor høj er cylinderen

26. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor høj er en cylinder med en radius 3 cm og rumfang på 60 cm3?

Den formel jeg får hedder V=Pi*r^2*H

V=runfanget r=radius og H er højden af cylinderen

Håber nogen kan hjælpe..


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Isoler højden af udtrykket

H = V / (π·r2)

Indsæt V og r og beregn H .


Svar #2
26. november 2012 af Jrasbr82 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Hvor høj er cylinderen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.