Fysik

Beregn ud fra en graf!!

26. november 2012 af mfrlls (Slettet)

Har data af henholdsvis T og h, og mit mål et at finde en værdi for g.

T=2π√(h/g)

 

Har alvet en graf af T^2 vs. h, hvilket resulterer i en linær graf y=mx+b.  (T*2=4pi^2(h/g))

men hvordan beregner jeg min værdi for g???


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette det samme spørgsmål 2 gange


Skriv et svar til: Beregn ud fra en graf!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.