Matematik

bestem førstekoordinaten til skæringspunktet...

27. november 2012 af linma (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey har lige brug for hjælp til dette opgave da det er uden hjælpemidler.

To funktioner er givet ved

f(x)=x+200 og g(x)=-3x+600

bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.

 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af SuneChr

Løsningen af   f(x) = g(x)   giver førstekoordinaten til grafernes skæringspunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2012 af PeterValberg

Du skulle gerne nå frem til at x = 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2012 af charlie1111 (Slettet)

x+200=-3x+600     <=>     x=-3x+600-200=-3x+400      <=>     4x=400    <=>     x=400/4=100


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er desværre ikke korrekt. De 200 skal trækkes fra, når de flyttes over på højre side.


Skriv et svar til: bestem førstekoordinaten til skæringspunktet...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.