Matematik

Løs ligningen f(x)=0

28. november 2012 af s0303 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp mig

en funktion f er bestem ved:

f(x)=x^4+8x^3+18x^2+16x+5

a) Løs ligningen f(x)=0

b) Bestem f`'(x) og bestem monotoniforholdene for f

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af mette48 (Slettet)

f(x)=x^4+8x^3+18x^2+16x+5=(x+1)3(x+5)


Svar #2
28. november 2012 af s0303 (Slettet)

¨Tusind tak

Hvad med opgave b)?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2012 af mette48 (Slettet)

brug

f(x)=axn

f'(x)= a*n x(n-1)


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.