Matematik

Bestem stamfunktion

28. november 2012 af Adntira (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået i stå i denne opgave er den søde mennesker der gide og kan hjælpe ?



Bestem den stamfunktion til




Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
28. november 2012 af Adntira (Slettet)

Det er f(x)


Ikke F(x) som jeg kom til at skrive

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvorfor ikke formulere opgaven her?

Man skal tilsyneladende bestemme den stamfunktion til funktionen

f(x) = x2 / √(1+x3) , x > 0

hvis graf går gennem punktet P(2,5) .

Benyt substitutionen u = 1+x3 , du = 3x2 dx ved bestemmelsen af stamfunktionen, og benyt det givne punkt P til at fastlægge integrationskonstanten.


Svar #3
29. november 2012 af Adntira (Slettet)

Mange tak for dit svar..

Jeg kan ikke formulere opgaven her da. Jeg er på Ipad.

Kan du ikke laver den fardig så er jeg sikker på hvordan den skal laves, for jeg er nemlig i tvivl.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2012 af YesMe (Slettet)

Bestem ∫ 3/u du.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er nu     (1/3)·∫ (1/u1/2) du , der skal bestemmes, men ellers er det korrekt. Udfør integrationen og substituer tilbage.


Skriv et svar til: Bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.