Matematik

Eksponentiel funktion

01. december 2012 af Chochang (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f(x):=200*e^(0.04x) ? Udført
a) Bestem funktionsværdien(to decimaler) for x=12
f(12) ? 323.215
b) Hvor mange procent vokser f med pr. x enhed?

Jeg forstår ikke helt hvilken formel jeg skal bruge og skal regne ud.

Er det måske denne formel: ry=(an-1)*100%  


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

b) Beregn [ (f(x+1) - f(x)) / f(x) ] · 100% .


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.