Matematik

Bestem f´(x)???

02. december 2012 af Mixability (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder lige og er igang med en aflevering da jeg støder ind i det her og går fuldstændig i stå..

 

En Funktion f er give ved f(x)=2x^3-x^2+3x

Bestem f´(x)?

er der nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af YesMe (Slettet)

Benyt, at

(a·xn)' = a·n·xn-1

Eksempel (2x3)' = 2·3·x3-1 = 6x2


Svar #2
02. december 2012 af Mixability (Slettet)

Er du helt sikker på at det er den metode??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er helt sikkert.


Svar #4
02. december 2012 af Mixability (Slettet)

ja okay :)

tak for hjælpen så :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2012 af YesMe (Slettet)

#2

Du kan jo prøve at kigge på din matematik bog.


Skriv et svar til: Bestem f´(x)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.