Andre fag

Nogen kan solve for mig?

03. december 2012 af Sonja22 (Slettet)

Nogen kan solve med hensyn til x?

 x^2/(0,51-x)=0,000025

 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. december 2012 af SuneChr

x2 / (0,51 - x) = 0,000025 / 1    ∧    x ≠ 0,51    ⇔

x2·1 = (0,51 - x)·0,000025

Herved fås en 2.gr. ligning


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. december 2012 af SuneChr

Bring ligningen i  # 1  på formen

a·x2 + b·x + c  =  0   ∧   x ≠ 0,51  ⇔

x = ( - b ± √(b2 - 4·a·c) ) / (2·a)   ∧   x ≠ 0,51

 

 


Skriv et svar til: Nogen kan solve for mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.