Matematik
Ligninger - Haster!
23. september 2005 af
SHOCKWAVES (Slettet)
Hej, er der en der hurtigst muligt vil vise/løse denne opgave idet jeg har flere opgaver for af samme type og jeg kan ikke huske hvordan man løser dem! På forhånd mange tak!
Opgaven: Find en ligning for denne rette linje. Stigningstal = -0,68 og som går igennem punktet med koordinatsæt (5,7)
Opgaven: Find en ligning for denne rette linje. Stigningstal = -0,68 og som går igennem punktet med koordinatsæt (5,7)
Svar #2
23. september 2005 af SHOCKWAVES (Slettet)
nej ærlig talt ikke, vil du ikke vise hele udregningningen, så vil det hjælpe mig meget!
Svar #3
23. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
Tjo - men hvis du ikke er bekendt med y-y0=a(x-x0) bliver den lidt svær at lave - der findes selvfølgelig andre metoder, men den her plejer at være dee første man lærer.
Men vi kender hældningstallet a og punktet (x0,y0):
y-7=-0,68*(x-5)
Og så er det bare at reducere.
Men vi kender hældningstallet a og punktet (x0,y0):
y-7=-0,68*(x-5)
Og så er det bare at reducere.
Skriv et svar til: Ligninger - Haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
