Matematik

Forskrifter hvor b er negativ

05. december 2012 af Dufresne1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Håber en kan hjælpe mig :)

Hvis en tegneordres foreskrift er y=ax+b. (a=hælningstal) og (b=skæring i Y-aksen).

Så langt er jeg med, a=2 og b=-5.5, hvad gør jeg så jeg kan jo ikke have både + og - i linien??

y=2x+-5,5???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Forskriften er jo så

y = 2x -5,5

Skæringspunktet med y-aksen er (0 ; -5,5)


Svar #2
05. december 2012 af Dufresne1 (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen, den har jeg brugt en del tid på :)


Skriv et svar til: Forskrifter hvor b er negativ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.