Matematik

Nem matematik for alle jer ;)

23. september 2005 af Donttry (Slettet)
Heeej .

Håber i lige gider forklare mig hvordan jeg skal gøre .. ER gået lidt kold :P


Okai ..

x = løbetiden i minutter
y = point i femkamp

Jeg ved at : y = -300 * x +3300

Undersøg hvilken tid der giver 1000 point ! Hvordan gør jeg ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

-300*x+3300=1000.... så løser du bare ligningen....

Svar #2
23. september 2005 af Donttry (Slettet)

Jamen det vidste jeg godt :P
Det r ligningen jeg ikke kan finde ud af at løse .. Jeg ved ikke helt hvorfor .. Er vare gået helt kold så snart jeg kigger på den ..

Svar #3
23. september 2005 af Donttry (Slettet)

Men egenligt tror jeg godt jeg kender svaret , men jeg skal bruge en udregning :S

Er svaret 7 min 40sek ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

-300*x+3300=1000
<=>
-300x=-2700

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

det er skam rigtigt nok..dit resultat altså....

-300x+3300=1000
-300x= 1000-3300
-300x=-2300
x= 7,66666666

så skal du sige 0,66666 gange med 60 sek og du får 40 sekunder.. dvs 7 min og 40 sekunder

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Glem #4.

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. september 2005 af Pusser_kh (Slettet)

undskyld jeg bryder ind her på indlægget men er der ikke en af jer kloge matematik hoveder -Waterhouse eller Einstein 15, som har lyst og tid til at tage et kig på mit problem med den spidse vinkel!??
Endnu engang undskyld fordi jeg skriver her uden selv at kunne hjælpe...

Svar #8
23. september 2005 af Donttry (Slettet)

Taaak :D

Skriv et svar til: Nem matematik for alle jer ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.