Matematik

Enkelt matematik spg.

08. december 2012 af 3bt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan alverden kan:

√(c+((a2+b2)/(4))) = ((√(a2+b2+4*c))/(2))

Hvor kommer det 4 tal i tælleren fra & hvordan reduceres nævneren til 2????

 


Svar #1
08. december 2012 af 3bt (Slettet)

Okay er nu med på at man tager kvadratroden af en brøk ved at tage kvadratroden af tæller og nævner...

Men stadig... Hvor kommer det 4 tal fra???


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

prøv lige at skrive parenteserne rigtigt!

√(c+(a2+b2)/4) = √(a2+b2+4*c) /2   =>

√((4c+a2+b2)/4) = √(a2+b2+4*c) /2

 


Svar #3
08. december 2012 af 3bt (Slettet)

Hov!! Beklager, lang dag hehe (:
Men kan du forklare mig, hvorfor der pludselig er et 4 tal i nævneren???


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2012 af Singlefyren (Slettet)

√(c+(a2+b2)/4) =  √((4c+a2+b2)/4) = √(a2+b2+4*c) /2


Svar #5
08. december 2012 af 3bt (Slettet)

Jeg kan godt se hvad der sker... Jeg mangler forklaringen på det.. Hvor er der lige pludselig 4c'er??? Forklar venligst med ord eller regler.


Svar #6
08. december 2012 af 3bt (Slettet)

Never mind... Har fundet ud af det nu...


Skriv et svar til: Enkelt matematik spg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.