Matematik

sæt nr. 6 hjælp!!

11. december 2012 af viggosanktknudlavard (Slettet)

jeg skal lave noget der heder et fiske ben over et kordinat system det heder y=-x+4 er der nogle der kan hjælpe?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af PeterValberg

KJRIW.png

eksempel på udregning:

y = f(x) = -x + 4

f(-4) = -(-4) + 4 = 4 + 4 = 8

Indtegn disse tre punkter i et koordinatsystem og tegn en ret linje gennem dem

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. december 2012 af viggosanktknudlavard (Slettet)

tusinde tak peter

 


Skriv et svar til: sæt nr. 6 hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.