Matematik

Vis hvordan arealet af en punktmængde M = {(x,y)│a≤x≤b ∧0≤y≤f(x)} kan bestemmes ved hjælp af stamfunktioner, når f er en kontinuert og ikke negativ funktion.

12. december 2012 af Danieeels1 (Slettet)

Vis hvordan arealet af en punktmængde M = {(x,y)¦a≤x≤b ∧0≤y≤f(x)} kan bestemmes ved hjælp af stamfunktioner, når f er en kontinuert og ikke negativ funktion.

 

Please hjæææææææææælp!!!!!

har virkelig problemer med det :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af PeterValberg

hvor punktmængden M er afgrænset af x-aksen,
de lodrette linjer x=a og x=b samt grafen for f(x)

læs S som M på skitsen herunder :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vis hvordan arealet af en punktmængde M = {(x,y)│a≤x≤b ∧0≤y≤f(x)} kan bestemmes ved hjælp af stamfunktioner, når f er en kontinuert og ikke negativ funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.