Matematik

HJÆLP - DIFFERENTIERE :O

13. december 2012 af lulululululu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, er der nogen der ved hvordan man differentiere f(x)=2*e^x+1 ??

 

- på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det er   f(x) = 2·ex + 1   , benytter man blot, at ex er sin egen afledede sammen med et par simple regler for differentiation af funktioner.

Hvis det er   f(x) = 2·ex+1   skal man også benytte reglen for differentiation af en sammensat funktion.


Skriv et svar til: HJÆLP - DIFFERENTIERE :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.