Matematik

bestem førstekordinat?

20. december 2012 af mads1267 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan give mig svaret på denne her opgave?

 

en funktion f er gived ved :

(x) = -x^3 + 3x^2 + x +4

grafen for f har netop én tangent t med hældningskoefficient 4.

 

Bestemt førstekordinaten til røringspunktet for t


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2012 af LubDub (Slettet)

f(x) = -x3 + 3x2 + x + 4

f '(x) = ...

 man ved, at tangenten t har hældningskoefficienten 4, så

   f '(x) = 4  ⇔ x = ...                 som netop er førstekoordinaten til røringspunktet for t


Skriv et svar til: bestem førstekordinat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.